Over ons

Just Favorites Over ons

Welkom!
Wij zijn Brenda & Danny Berendsen; de gezichten voor én achter Just Favorites & Little Favorites. En de trotse ouders van Jax (4) en James (2) - onze favoriete inspiratiebronnen.

Het begin van Just Favorites / Just Favorites, for you

Brenda maakte flink wat kilometers in de in- en verkoop van kleding. Na jaren klanten blij de winkel te zien verlaten begon het te kriebelen om zelfstandig te gaan verkopen. Natuurlijk wel met haar man(nen) aan haar zij!

Danny startte zijn eigen bedrijf in 2013 als Personal Trainer en heeft in de afgelopen jaren zijn bedrijf uitgebreid met trainers en aanbod. Die kennis van ondernemen is een mooie aanvulling op de meters van Brenda en zo is Just Favorites geboren.

Terwijl Brenda de Favorites selecteert en presenteert, fotografeert Danny het (nieuwe) aanbod en zorgt hij ervoor dat de webshop op rolletjes loopt. 

 

“Met Just Favorites hoop ik je te inspireren met stijlvolle outfits die naadloos aansluiten op de nieuwste trends”

- Brenda,

Eigenaresse Just Favorites & Little Favorites

 

De geboorte van Little Favorites

“Tijdens mijn zwangerschap van Jax kwam ik erachter dat het een flinke zoektocht is om leuke kleding te vinden als je zwanger bent. Terwijl je juist in deze speciale periode er leuk uit wilt zien!” aldus Brenda. Dit inspireerde haar om tijdens de zwangerschap van James te starten met een preggy-proof collectie, oftewel: stijlvolle zwangerschapskleding!

 

“Toen ik zwanger was van James kwam de zwanger-proof collectie als geroepen! Een bijkomend voordeel: ik kon alle Favorites zelf dragen en testen.”


Maar, als (toekomstige) moeder ben je niet alleen op zoek naar leuke favorites voor jezelf, maar ook voor je kindje(s)...
Door de positieve reacties op de zwanger-proof collectie kon het eigenlijk niet uitblijven om ook Favorites voor de kleine toe te voegen. Zo is in 2021 Little Favorites geboren; de baby-afdeling van Just Favorites. Met deze uitbreiding kan je naast favorites voor jezelf, ook favorites shoppen voor je kindje!

 

“Houd onze Facebook en Instagram in de gaten voor de nieuwste Favorites voor jou en je kindje”

 

Wist je dat…je al je Favorites eenvoudig kan opslaan op onze website door op het hartje <3 te klikken? Maak eenvoudig een account aan en beheer jouw favorites!